onsdag 5 september 2012

Att ha lite lyx vardagen

Tjena Tjena...

Igår kväll var jag nog med om min värsta kväll med Dexter. hmmm kan det vara hans ålder? Kan va. Men till slut somna han. Ikväll samma visa men något lugnare och fortare gick det frö honom att somna faktiskt.

Det är ju lilllördag och allt så jag kan ju summera denna vecka lite enkelt... FANTASTISK!

Jag vet inte om det beror på att jag öppnat både mun och ögon eller om denna vecka bara är rent fantastisk. ALLT då menar jag ALLT har flytit på som smort. Tjejerna och killarna på jobbet har varit helt suveräna, trots mycket sjukdomar och mycket jobb. Tänk om ni visste vilket underbart gäng det är!

Denna dag avslutas också med att komma hem till ett städat hem! Jag har valt att ha hemstäd från städbolaget jag jobbar på. På frågan om jag betalar för det så är svaret JA. Tjejerna, Cornelia och Fia som de heter, gör ett suveränt jobb hemma hos mig. Tänk er tanken att komma hem till en hall som är utan sand, ett golv som är moppat, soporna är borta och även hamnat i soptunnan här utanför och diskbänken är så blank så du kan spegla dig iden. Låter det som en dröm? Ja nästan så är det så men den drömmen är på riktigt varannan onsdag hemma hos mig!

Jag ska faktiskt gå och bädda ner mig redan, jag är ganska trött. Jag tänker att jag behöver all vila jag kan få nu när jag jobbar heltid, speciellt första veckan. Det är självklart slitit efter ha varit borta så länge från jobbet, men jag behövde detta för att få en nytändning. Innan sängen kallar ska jag bara kolla mailen och skicka ett par sen är det som sagt natta!

Söv Sött

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar